Νεοπαλήνεια 2023 στην Νέα Παλλήνη Αττικής

104

Νεοπαλήνεια 2023 στην Νέα Παλλήνη Αττικής την Πέμπτη 7, Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Στις 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 8.00 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2023”.
Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.
Τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ”, που διοργανώνονται από το 1979, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή και ταυτόχρονα δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στην εποχή του παλιού, καλού κινηματογράφου με την προβολή της ταινίας ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ μια ευγενική προσφορά της FINOS FILMS

Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ

Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει Παραδοσιακό, Νησιώτικο και Λαϊκό Γλέντι με τη ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ, τον δεξιοτέχνη στο βιολί ΝΙΚΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ και την ορχήστρα τους, που μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους σε ένα αρχιπέλαγος μελωδίας και κεφιού, καθώς και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ από επίλεκτο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο με ποτά (μπύρες-αναψυκτικά-νερό) και σουβλάκια για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ διοργανώνονται από τον Σύλλογο “ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ” και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Πόλη Πολιτισμού”.