Κρητικό Γλέντι στο Μοσχάτο Αττικής

107

Κρητικό Γλέντι στο Μοσχάτο Αττικής την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 στο Κρητικό Κέντρο “Ομαλός” με την Στέλλα Κουκάκη.

Το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, η Στέλλα Κουκάκη καλεί φίλους και γνωστούς να χορέψουν υπό τους κρητικούς σκοπούς της λύρας της. 

Μαζί της θα βρίσκονται οι έμπειροι μουσικοί, Γιώργος Κωνσταντάκης και Γιώργης Ανδρεαδάκης στο λαούτο, Χρήστος Τζελεπόπουλος στο μπάσο και την κιθάρα, και Σίμος Κουφάκης στα κρουστά.

Λίγα λόγια για την Στέλλα Κουκάκη

Η Στέλλα Κουκάκη μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Μυρτιά Ηρακλείου.

Η πρώτη της επαφή με λύρα ήρθε στα 18 της  χρόνια και παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε τα μαθήματα στην τέχνη της κρητικής λύρας δίπλα στον Γιάννη Χαιρέτη. Η ζωή με τις υποχρεώσεις της δεν της άφησε χρόνο για να αφιερωθεί στη μελέτη και εξάσκηση, μέχρι το 2016 που ξεκίνησε μαθήματα δίπλα στον καταξιωμένο Έλληνα τραγουδοποιό, λυράρη και τραγουδιστή Μάνο Πυροβολάκη.

Συγχρόνως, αποφάσισε να ξεκινήσει μαθήματα κρητικού τραγουδιού με την Ειρήνη Δερέμπεη. Από τότε, μέρα με την μέρα αποδεικνύει όλο περισσότερο πως η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η αφοσίωση μπορούν να φέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, το προσωπικό της motto είναι η φράση «Φτάσε όπου δεν μπορείς».

 Η ανερχόμενη μουσικός και ερμηνεύτρια, μέσα από την διαφορετική απόδοση και την γυναικεία «πινελιά» που χαρίζει σε παραδοσιακά «καθαρόαιμα» αντρικά άσματα της Κρήτης, έχει ξεκινήσει να κάνει αισθητή την παρουσία της και φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στη μουσική.

Το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου η Κρήτη «έρχεται» στην πρωτεύουσα, σε μία μουσική εκδήλωση μετά φαγητού και οίνου, που δεν πρέπει να χάσετε.

Με μια ματιά:

Εκδήλωση: Live Στέλλα Κουκάκη

Μέρος: Κρητικό Κέντρο Ομαλός (Πειραιώς 68, Μοσχάτο)

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 5621642, 6944 397 247

Ημερομηνία: Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:30

Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event ManagementPress & Info: www.ActionEsti.gr