Πανηγυρι στο Κεφαλαρι Κορινθιας

Πανηγύρι στο Κεφαλάρι Κορινθίας τη Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 με τους Γιώτα Κοκκορη, Γιάννη Νταβέλη, Ματίνα Μέρη και στο κλαρίνο τον Σωτηρή Κοκκορη.

Πανηγυρι στο Κεφαλοβρυσο Αιτωλικου Αιτωλοακαρνανιας

Πανηγύρι στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει ο σύλλογος τριτέκνων Αιτωλικού το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 με τους Γιάννη Κατσίγιαννη, Τζένη Κατσίγιαννη, Βάσω Σαλτογιάννη και στο κλαρίνο τον Κώστα Αριστόπουλο.

Πανηγυρι στο Βιβαρι Αργολιδας

Πανηγύρι στο Βιβάρι Αργολίδας διοργανώνει ο εξωραιστικός σύλλογος Βιβαρίου τη Κυριακή 19 Ιουλίου με τους Γιώργο Βελισσάρη, Γιάννη Κατσίγιαννη, Τζένη Κατσίγιαννη και στο κλαρίνο τον Νεκτάριο Κοκκώνη.

Πανηγυρι στο Τρυφο Ξηρομερου Αιτωλοακαρνανιας

Πανηγύρι στο Τρύφο Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας στο κέντρο του Παύλου Ιωάννου τη Δευτέρα 20 Ιουλίου με τους Βαγγελιώ Χρηστιά, Βασίλη Αγραφιώτη, Χρήστο Νίκουκαι στο κλαρίνο τον Κώστα Αριστόπουλο.

Πανηγυρι στο Παρθενι Αρκαδιας

Πανηγύρι στο Παρθένι Αρκαδίας τη Πέμπτη 16 Ιουλίου με τους Γιάννη Κατσίγιαννη, Γιάννη Νταβέλη, Γωγώ Μουστογιάννη και στα κλαρίνα τους Νεκτάριο Κοκκώνη και Νίκο Πετρόπουλο.

Πανηγυρι στη Τροιζηνια Μεθανων

Πανηγύρι στη Τροιζηνία Μεθάνων διοργανώνει η πολ/κη κίνηση Τροιζηνίας τη Παρασκευή 17 Ιουλίου με τους Γιώτα Κοκκορη, Γιάννη Νταβέλη, Κατερίνα Αιβαλιώτη και στο κλαρίνο τον Σωτήρη Κοκκορη.

Πανηγυρι στο Ματι Κορινθιας

Πανηγύρι στο Μάτι Κορινθίας τη Δευτέρα 20 Ιουλίου με τους Γιάννη Κατσίγιαννη, Γιάννη Νταβέλη, Γωγώ Μουστογιάννη και στο κλαρίνο ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Πανηγυρι στη Μαννα Κορινθιας

Πανηγύρι στη Μάννα Κορινθίας στο κέντρο του Γιώργου Μπουραντάνη τη Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 με τους Έλενα Χαραμή, Βασίλη Αγραφιώτη και στο κλαρίνο τον Κώστα Αριστόπουλο.

Πανηγυρι στα Βρουβιανα Αιτωλοακαρνανιας

Πανηγύρι στα Βρουβιανά Αιτωλοακαρνανίας τη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 με τους: Νίκο Βλαχοδήμο, Στέφανο Κόπανο, στη κιθάρα ο Βασίλης Φωτίου και στο κλαρίνο ο Νίκος ΤΖουκόπουλος.

Social

23ΥποστηρικτέςΚάντε Like
85ΑκόλουθοιΑκολουθήστε