Πανηγυρι στις Σελλαδες Άρτας

Πανηγύρι στις Σελλάδες Άρτας διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων “Ο Πυρσός” στις 14 και 15 Αυγούστου 2020 με τους: (14 Αυγούστου) Κώστα Μπανιώτη, Φαίδρα Διαμαντή και στο κλαρίνο τον Βαγγέλη Παντιώρα. (15 Αυγούστου) Διαλεχτή, Μιχάλη Τάτση και στο κλαρίνο τον Δημήτρη Λαμπάκη.

Πανηγυρι στον Πενταλοφο Μεσολογγιου

Πανηγύρι στον Πεντάλοφο Μεσολογγίου την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με τους: Λάμπρο Σκάρλα, Γωγώ Τσαμπά, Μαρία Γιαννακά και στο κλαρίνο ο Νεκτάριος Κοκκώνης

Γλεντι στη Παραλια Μπουρτζι Χαλκιδας

Γλέντι στη Παραλία Μπούρτζι Χαλκίδας Σάββατο 1η Αυγούστου ο Ευβοϊκός Σύλλογος Αγίου Νικολάου και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό τους στην Παραλία Μπούρτζι (Χαλκιδα) για ένα μοναδικό γλέντι με τους Ματθαίο Γιαννούλη και Χαρά Βέρρα!

Πανηγυρι στις Πηγες Καβαλας

Πανηγύρι στις Πηγές Καβάλας διοργανώνει ο Α.Μ.Σ ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 με τους: Γιάννη Σιέττο, Γιώργο Καραχρήστο και στο κλαρίνο τον Άρη Μουγκοπέτρο.

Πανηγυρι στην Οβρυα Αχαΐας

Πανηγύρι στην Οβρυά Αχαΐας τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 με τους: Γιώργο Μπέκιο, Δήμητρα Μπέκιου, Τάκη Μπαλάση και στα κλαρίνα ο Μάκης Δάρρας και ο Χρήστος Λουκόπουλος

Πανηγυρι στο Τρυφο Ξηρομερου Αιτωλοακαρνανιας

Πανηγύρι στο Τρύφο Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας στο κέντρο του Παύλου Ιωάννου τη Δευτέρα 20 Ιουλίου με τους Βαγγελιώ Χρηστιά, Βασίλη Αγραφιώτη, Χρήστο Νίκουκαι στο κλαρίνο τον Κώστα Αριστόπουλο.

Πανηγυρι στο Ματι Κορινθιας

Πανηγύρι στο Μάτι Κορινθίας τη Δευτέρα 20 Ιουλίου με τους Γιάννη Κατσίγιαννη, Γιάννη Νταβέλη, Γωγώ Μουστογιάννη και στο κλαρίνο ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Πανηγυρι στη Ματαραγκα Αχαΐας

Πανηγύρι στη Ματαράγκα Αχαΐας στο κέντρο ΦΕΤΕΚΕΚΗ τη Κυριακή 19 Ιουλίου με τους: Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα, Έλενα Γεωργαντά, Μαρίνα Λαζαράκη και στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος

Πανηγυρι στο Κεφαλαρι Κορινθιας

Πανηγύρι στο Κεφαλάρι Κορινθίας τη Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 με τους Γιώτα Κοκκορη, Γιάννη Νταβέλη, Ματίνα Μέρη και στο κλαρίνο τον Σωτηρή Κοκκορη.

Πανηγυρι στο Βιβαρι Αργολιδας

Πανηγύρι στο Βιβάρι Αργολίδας διοργανώνει ο εξωραιστικός σύλλογος Βιβαρίου τη Κυριακή 19 Ιουλίου με τους Γιώργο Βελισσάρη, Γιάννη Κατσίγιαννη, Τζένη Κατσίγιαννη και στο κλαρίνο τον Νεκτάριο Κοκκώνη.

Social

23ΥποστηρικτέςΚάντε Like
85ΑκόλουθοιΑκολουθήστε